طراحی های معماری خاص در دنیا
در این مطلب به معماران بزرگ دنیا و طراحی های خاص آن ها اشاره می کنیم. یکی از اصول به روز بودن مطلغ شدن از آثار معماران برتر جهان است لزوما برای خلق یک اثر باید به ایده های خودمان اعتقاد داشته باشیم اما بر این باور هستیم قسمتی از راه جلو بودن افرادی در این عرصه در جهان است که می توانیم با مرور آثار و باورهایشان و همچنین رعایت اصول منطقی آن ها ، در طراحی معماری به روز عمل کنیم و اگر آن اصول را با خلاقیت های خودمان ترکیب کنیم میتوانیم آثار شگرفی را برای مخاطب به وجود آوریم.
Daniel Libeskind:
او یک معمار لهستانی است که در سال 1946 متولد شد. لیبسکیند به دبیرستان علوم برونکس و بعد اتحاد کوپر برای معماری پیوست. او برای مدت کوتاهی برای ریچارد مایر کار کرده بود. با همسرش نینا لوئیس، لیبسکیند، استودیو دانیل لیبسکیند را در سال 1989 تأسیس کرد. علاوه بر این، موزه یهودیان در برلین، مهمترین کار جهانی شدن Libeskind بود که موفقیت او را به دست آورد. او دیگر آثار برجسته ای مانند تئاتر گراند کانال در دوبلین و همچنین موزه جنگ امپریال شمالی در انگلستان ارائه داد.
Sir Norman Foster:

Renzo Piano:
او یک معمار ایتالیایی است. پس از فارغ التحصیلی از دانشکده معماری Politecnico di Milano، رنزو کارمند شرکت لوئیس خان در فیلادلفیا بود. آثار با شکوه او شامل جورج پمپیدو مرکز در پاریس و همچنین آکادمی علوم کالیفرنیا است. برای جوایز، پیانو جایزه پریتزکر را در سال 1998 با مدال طلا AIA در سال 2008 دریافت کرد.
Rem Koolhaas:
شهرتش به خاطر آوانگارد و ساختمان های عجیبش است. در سال 1975، کالهاس، OMA، یک آزمایشگاه تحقیقاتی آزمایشگاه تعاونی را تأسیس کرد. کولهااس نویسنده، نظریه پرداز، محقق فرهنگی و همچنین استاد دانشگاه هاروارد است. از مهم ترین آثار، کتابخانه مرکزی سیاتل و همچنین ستاد مرکزی دوربین مدار بسته در پکن است.
Zaha Hadid:
او جایزۀ جایزۀ پریتزکر را در سال 2004 دریافت کرد. او اولین و تنها زن بود که جایزه را به دست آورد. او به منظور طراحی مرکز هنری معاصر Rosenthal سیسیاناتی تأسیس شد. این ساختمان به عنوان ساختمان جدید ضروری در آمریکا از زمانی که جنگ سرد وجود دارد، توصیف شده است. بسیاری از پروژه ها مانند حمل و نقل عمومی، کتابخانه ها و همچنین اپرا هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.